taxi njmegen met pin betalen

Euro Taxi Nijmegen

Voor al je taxi ritten naar Schiphol, Eindhoven, Dusseldorf en Weeze Airport. Wij brengen je graag naar alle nationale en internationale luchthavens

Bel nu: 0624-848488

euro taxi nijmegen

Taxi Nijmegen

Wilt u snel en comfortabel reizen naar de luchthavens, boek dan je taxi via Euro Taxi Nijmegen. Je bent verzekerd van eersteklas vervoer en kan op je gemak nog even werken of een afspraak voorbereiden of gewoon nog even uitrusten voor of na een lange vlucht.

Taxi Boeken

Veilig en Comfortabel

Euro Taxi Nijmegen biedt taxivervoer aan naar de alle vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Een taxi kunt je snel en eenvoudig online boeken. Zowel voor zakelijk als vakantie vervoer staan wij voor je klaar.

Direct Reserveren

Correct en op tijd

Bij het boeken geef je aan op welke tijd je thuis of op het werk wil vertrekken. hou wel rekening met files en vertragingen in de spitsuren zo dat je zeker op tijd kan inchecken. Wij rijden altijd een ruime privé auto van een recent bouwjaar tot maximaal 4 personen met voldoende ruimte voor je bagage.

Neem contact met ons op

Taxi Nijmegen naar:1 t/m 4 personen5 t/m 8 pesonen
Taxi Schiphol€ 169,00€ 219,00
Taxi Eindhoven € 99,00€ 139,00
Taxi Weeze € 89,00€ 129,00
Taxi Dusseldorf€ 169,00€ 219,00

Bij ons geen extra parkeerkosten, luchthaven belastingen of bagagetoeslagen.
Boek  nu all inclusive

Hello Tomorrow Emirates

Kwaliteit en Veiligheid

Euro Taxi Nijmegen garandeert kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen van een recent bouwjaar in te zetten. Onze chauffeurs verlenen de service en dienstverlening die van een taxibedrijf verwacht mag worden. Bent u toch niet helemaal tevreden neem dan contact op via deze website. Bent u wel helemaal tevreden vertel het anderen en like ons op facebook. Wij zien u graag in eén van onze taxi’s.

Taxi in Nijmegen en de regio

Overal in de regio Nijmegen en daarbuiten kunt u gebruik maken van de taxi’s van Euro Taxi Nijmegen. De taxi’s van Euro Taxi Nijmegen brengen u vanuit Nijmegen naar alle gebieden rondom Nijmegen zoals: Beuningen, Wijchen, Malden, Bemmel, Elst en Groesbeek. Eigenlijk rijden de euro taxi’s u door heel het land en ook naar de nationale en internationale luchthavens. Vraag naar de mogelijkheden via telefoonnummer 0624 848488. U kunt per telefoon of via internet een Euro Taxi bestellen. Kijk voor meer informatie en taxi tarieven verder op de website.

Airport Taxi

Op zoek naar taxi vervoer naar eèn van de vliegvelden. Euro Taxi Nijmegen brengt U graag. Reist u zakelijk of gaat u op vakantie, Voor beide bent u bij ons aan het juiste adres.  Geen gesleep met koffers en bagage, onze behulpzame chauffeurs helpen u vanaf de voordeur tot de taxi en naar de vertrekhal. Euro Taxi Nijmegen brengt u rechtstreeks naar Schiphol, airport Eindhoven, vliegveld Rotterdam, Weeze airport, Dusseldorf en Brussel. Ook voor de terugreis staat de taxi weer voor u klaar en staan wij op het afgeproken tijdstip op de luchthaven op u te wachten.

Taxi Tarieven naar de Vliegvelden

Binnen de stad rijden wij altijd met de taximeter. Voor vaste tarieven naar de vliegvelden moet je de taxi vooraf reserveren dit gaat eenvoudig via het formulier op deze website

Taxi Boeken

Vraag naar het actietarief bij het bestellen van een taxi.

taximeter tarieven1 t/m 4 personen5 t/m 8 personen
Starttarief€ 4.02€ 8.17
Prijs per km€ 2,96€ 3,72
prijs per min€ 0,49€ 0,55
Wachttarief per uur€ 55.35€ 55.35