Contact

Telefoon: 0624848488
email info@euro-taxi.eu

Openingstijden

Maandag tot vrijdag 8:00 tot 18:00
Vrijdag en zaterdag 18:00 tot 6:00

24/7 bij tijdige reservering

Postadres

Euro Taxi Nijmegen
Meijhorst 53-47
6537 HP Nijmegen

Reserveer een Taxi

Kwaliteit en Veiligheid

Euro Taxi Nijmegen garandeert kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen van een recent bouwjaar in te zetten. Onze chauffeurs verlenen de service en dienstverlening die van een taxibedrijf verwacht mag worden. Bent u toch niet helemaal tevreden neem dan contact op via deze website. Bent u wel helemaal tevreden vertel het anderen en like ons op facebook. Wij zien u graag in eén van onze taxi’s.

Airport Taxi

Op zoek naar taxi vervoer naar eèn van de vliegvelden. Euro Taxi Nijmegen brengt U graag. Reist u zakelijk of gaat u op vakantie, Voor beide bent u bij ons aan het juiste adres.  Geen gesleep met koffers en bagage, onze behulpzame chauffeurs helpen u vanaf de voordeur tot de taxi en naar de vertrekhal. Euro Taxi Nijmegen brengt u rechtstreeks naar Schiphol, airport Eindhoven, vliegveld Rotterdam, Weeze airport, Dusseldorf en Brussel. Ook voor de terugreis staat de taxi weer voor u klaar en staan wij op het afgeproken tijdstip op de luchthaven op u te wachten.

Taxi in Nijmegen en de Regio

Overal in de regio Nijmegen en daarbuiten kunt u gebruik maken van de taxi’s van Euro Taxi Nijmegen. De taxi’s van Euro Taxi Nijmegen brengen u vanuit Nijmegen naar alle gebieden rondom Nijmegen zoals: Beuningen, Wijchen, Malden, Bemmel, Elst en Groesbeek. Eigenlijk rijden de euro taxi’s u door heel het land en ook naar de nationale en internationale luchthavens. Vraag naar de mogelijkheden via telefoonnummer 0624 848488. U kunt per telefoon of via internet een Euro Taxi bestellen. Kijk voor meer informatie en taxi tarieven verder op de website.

Taxi Tarieven

Binnen de stad rijden wij altijd met de taximeter. Voor vaste tarieven naar de vliegvelden en taxiritten in de regio moet je de taxi vooraf reserveren dit gaat eenvoudig via het formulier op deze website

Vraag naar het actietarief bij het bestellen van een taxi.

taximeter tarieven1 t/m 4 personen5 t/m 8 personen
Starttarief€ 4.02€ 8.17
Prijs per km€ 2,96€ 3,72
prijs per min€ 0,49€ 0,55
Wachttarief per uur€ 55.35€ 55.35