Taxi Bemmel

Taxi Bemmel

Taxi Bemmel is het taxibedrijf als u betrouwbaar en veilig naar uw bestemming gebracht wilt worden. Wij zijn  al meer dan 10 jaar actief in Bemmel en omstreken. Door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde taxiondernemers kunnen wij u van bijna iedere vervoersaanvraag voorzien met taxi’s en 8 persoons minibusjes. Wij hebben een representatief wagenpark en nette vakbekwame chauffeurs die ook u graag op tijd naar uw bestemming brengen.
 

Taxi Boeken in Bemmel

Airport Service Bemmel 

Voor luchthavenvervoer bent u bij Taxi Bemmel ook aan het juiste adres. Wij bieden taxivervoer aan naar alle vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Een taxi kunt u snel en eenvoudig online boeken. Zowel voor zakelijk als vakantie vervoer staan wij 24/7 voor u klaar. al onze prijzen zijn inclusief parkeren, luchthaventoeslagen en inrijtarieven op de vliegvelden, Schiphol, Eindhoven, Dusseldorf en Weeze.

Direct Reserveren in Bemmel

taxi in bemmel

Taxi Bemmel

Voor al je taxiritten van Nijmegen naar Bemmel 

Vanaf € 30,00

Bel ons nu: 0624-848488

taxi nijmegen met pin betalen

Zakelijk Vervoer

Uw zakelijk vervoer start bij Taxi Bemmel Door de inzet van ervaren chauffeurs en moderne voertuigen zorgt Taxi Bemmel ervoor dat uw reis goed begint en eindigt. Wij stemmen precies met u af wat uw wensen zijn, of u nu naar een vergadering gaat, een belangrijke gast ontvangt of naar het vliegveld gebracht wil worden? Bij ons bepaald u hoe uw reis er uit gaat zien.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht.

taxi bemmel

Ons wagenpark

Met liefde voor het vak, een passie voor auto’s en oog voor het milieu vernieuwen wij continu ons wagenpark. De laatste aanwinst het nieuwste model Mercedes E klasse met euro 6 motor is ons paradepaardje. Voorzien van alle moderne communicatiesystemen, navigatiesystemen en privacy glass vervoeren wij u comfortabel naar iedere gewenste bestemming.

Taxi Tarieven Bemmel

Het vaste tarief is geldig van en naar Nijmegen station en centrum. Taxi ritten in Bemmel hebben een minimum tarief van € 25,00 daarboven geldt het taximetertarief. Voor ritten van en naar Nijmegen centraal station of het centrum ben je bij Taxi Bemmel dus aan het juiste adres. Voor vaste tarieven naar de vliegvelden en taxiritten in de regio moet je de taxi vooraf reserveren dit gaat eenvoudig via het formulier op deze website.

Taxi tarieven Bemmel1 t/m 4 personen5 t/m 8 pesonen
Nijmegen - Bemmel€ 25,00 € 40,00
Bemmel - Nijmegen€ 25,00€ 40,00
Schiphol€ 179,00€ 219,00
Eindhoven Airport€ 119,00€ 149,00
Weeze Airport€ 109,00€ 139,00
Dusseldorf Airport€ 179,00€ 219,00

 Airport Taxi

Bent u op zoek naar taxi vervoer naar eèn van de vliegvelden. Taxi Bemmel brengt U graag naar uw bestemming. Of u nu zakelijk reist u zakelijk of op vakantie gaat, voor beide bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft geen gesleep met koffers en andere bagage, onze behulpzame chauffeurs helpen u vanaf de voordeur tot de taxi en van de taxi naar de vertrekhal. Taxi Bemmel brengt u comfortabel en op tijd naar: Schiphol, airport Eindhoven, vliegveld Rotterdam, Weeze airport, Dusseldorf en Brussel. Ook voor de terugreis staat Taxi Bemmel  weer voor u klaar en staan wij op het afgeproken tijdstip op de luchthaven op u te wachten.

Taxi in Bemmel en de Regio

Overal in de regio Bemmel kunt u gebruik maken van onze taxi’s. De taxi’s van Taxi Bemmel brengen u vanuit Bemmel naar alle gebieden in en rondom Nijmegen zoals: Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Wijchen, Malden, Bemmel en Elst. Eigenlijk rijden de taxi’s u door heel het land en ook naar de nationale en internationale luchthavens. Vraag naar de mogelijkheden via telefoonnummer 0624 848488. U kunt per telefoon of via internet een Taxi bestellen. Kijk voor meer informatie en Taxi Tarieven verder op de website.

 

Kwaliteit en Veiligheid

Taxi Bemmel garandeert kwaliteit en veiligheid, door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen van een recent bouwjaar in te zetten. Onze chauffeurs verlenen de service en dienstverlening die van een taxibedrijf verwacht mag worden en kennen Bemmel als geen ander. Bent u toch niet helemaal tevreden neem dan contact op via deze website. Bent u wel helemaal tevreden vertel het anderen en like ons op facebook. Wij zien u graag in eén van onze taxi’s.