Taxi Beek-Ubbergen

taxi nijmegen met pin betalen

Euro Taxi Nijmegen

Voor al je taxiritten van Nijmegen naar Beek- Ubbergen 

Vanaf € 17,50

Bel ons nu: 0624-848488

taxi beek ubbergen

Taxi Beek-Ubbergen

Euro Taxi Beek-Ubbergen is al meer dan 10 jaar actief in Nijmegen en Beek-Ubbergen. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde taxiondernemers en vervoeren dagelijks talloze passagiers naar hun bestemming. Wij hebben een representatief wagenpark en nette vakbekwame chauffeurs die ook jou graag veilig naar je bestemming brengen. Een taxi van Beek-Ubbergen naar Nijmegen of Nijmegen naar Beek-Ubbergen reserveer je bij Euro Taxi Nijmegen.
 

Taxi Boeken in Beek-Ubbergen 

Airport Service Beek-Ubbergen 

Voor luchthavenvervoer vanuit Beek-Ubbergen ben je bij Euro Taxi Nijmegen aan het juiste adres. Wij bieden taxivervoer aan naar alle vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Een taxi in Beek-Ubbergen kun je snel en eenvoudig online boeken. Zowel voor zakelijk als vakantie vervoer staan wij 24/7 voor je klaar.

Direct Reserveren in Beek-Ubbergen

Weersverwachting
Beek Ubbergen
Weeronline.nl - Meer weer in Beek Ubbergenweeronline.nl Altijd jouw weer

Ons wagenpark

Met liefde voor het vak, een passie voor auto’s en oog voor het milieu vernieuwen wij continu ons wagenpark. De laatste aanwinst het nieuwste model Mercedes E klasse met euro 6 motor is ons paradepaardje. Voorzien van alle moderne communicatiesystemen, navigatiesystemen en privacy glass vervoeren wij u comfortabel naar iedere gewenste bestemming.

Taxi Beek-Ubbergen

Taxi Tarieven Beek Ubbergen

Het vaste tarief is geldig van en naar Nijmegen station en centrum. Taxi ritten in Beek Ubbergen hebben een minimum tarief van € 17,50 daarboven geldt het taximetertarief. Voor ritten van en naar Nijmegen centraal station of het centrum ben je bij euro Taxi Nijmegen dus aan het juiste adres. Voor vaste tarieven naar de vliegvelden en taxiritten in de regio moet je de taxi vooraf reserveren dit gaat eenvoudig via het formulier op deze website.

Taxi tarieven Beek-Ubbergen1 t/m 4 personen5 t/m 8 pesonen
Nijmegen Beek-Ubbergen€ 17,50€ 27.50
Beek-Ubberen - Nijmegen€ 17,50€ 27.50
Schiphol€ 135,00€ 175,00
Eindhoven Airport€ 95,00€ 115,00
Weeze Airport€ 79,00€ 99,00
Dusseldorf Airport€ 129,00€ 169,00

 Airport Taxi

Op zoek naar taxi vervoer naar eèn van de vliegvelden. Euro Taxi Nijmegen brengt U graag. Reist u zakelijk of gaat u op vakantie, Voor beide bent u bij ons aan het juiste adres. Geen gesleep met koffers en bagage, onze behulpzame chauffeurs helpen u vanaf de voordeur tot de taxi en naar de vertrekhal. Euro Taxi Beek Ubbergen brengt u rechtstreeks naar Schiphol, airport Eindhoven, vliegveld Rotterdam, Weeze airport, Dusseldorf en Brussel. Ook voor de terugreis staat Taxi Beek-Ubbergen  weer voor u klaar en staan wij op het afgeproken tijdstip op de luchthaven op u te wachten.

 Taxi in Nijmegen en de regio

Overal in de regio Nijmegen en daarbuiten kunt u gebruik maken van de taxi’s van Euro Taxi Nijmegen. De taxi’s van Euro Taxi Nijmegen brengen u vanuit Nijmegen naar alle gebieden rondom Nijmegen zoals: Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Wijchen, Malden, Bemmel en Elst. Eigenlijk rijden de euro taxi’s u door heel het land en ook naar de nationale en internationale luchthavens. Vraag naar de mogelijkheden via telefoonnummer 0624 848488. U kunt per telefoon of via internet een Euro Taxi bestellen. Kijk voor meer informatie en Taxi Tarieven verder op de website.

 

Kwaliteit en Veiligheid

Euro Taxi Nijmegen garandeert kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen van een recent bouwjaar in te zetten. Onze chauffeurs verlenen de service en dienstverlening die van een taxibedrijf verwacht mag worden en kennen Beek-Ubbergen als geen ander. Bent u toch niet helemaal tevreden neem dan contact op via het contact-formulier op deze website. Bent u wel helemaal tevreden vertel het anderen en like ons op facebook. Wij zien u graag in eén van onze taxi’s.