taxi nijmegen met visa betalen

Euro Taxi Nijmegen

Wij brengen u graag naar Weeze Airport

Bel ons nu: 0624-848488

taxi nijmegen met visa betalen

Taxi Nijmegen naar Weeze

Een goed begin van uw vakantie of zakenreis begint al bij het vertrek van huis of kantoor naar de luchthaven Weeze. Wij verzorgen dit vervoer graag voor u.
Wilt u snel en comfortabel reizen naar vliegveld Weeze? Boek dan uw luchthaven vervoer bij Euro Taxi Nijmegen. U bent verzekerd van eersteklas vervoer en kunt op uw gemak nog even werken, uw afspraak voorbereiden of gewoon nog even uitrusten voor of na een lange vlucht.

Direct Reserveren

Taxi Boeken naar Weeze

Uw taxi naar vliegveld Weeze kunt u snel en eenvoudig online reserveren. Bij het boeken geeft u aan op welke tijd u thuis of op uw werk wil vertrekken. Een taxirit naar luchthaven Weeze is ongeveer 55 km vanuit Nijmegen, zonder files en vertragingen in de spitsuren +/_  45 minuten uur rijden. Wij rijden altijd een ruime comfortabele privé auto van een recent bouwjaar tot maximaal 4 personen met voldoende ruimte voor uw bagage. In een normale sedan passen maximaal 2 grote harde koffers. Heeft u veel bagage en wilt u een stationcar reserveren informeer dan naar de mogelijkheden zodat u niet met uw bagage op schoot zit.

 

 

Taxi Nijmegen naar:1 t/m 4 personen5 t/m 8 pesonen
Taxi Schiphol€ 169,00€ 219,00
Taxi Eindhoven € 99,00€ 139,00
Taxi Weeze € 89,00€ 129,00
Taxi Dusseldorf€ 169,00€ 219,00

Weeze Airport

Kwaliteit en Veiligheid

Euro Taxi Nijmegen garandeert kwaliteit en veiligheid door professioneel opgeleide chauffeurs en solide voertuigen van een recent bouwjaar in te zetten. Onze chauffeurs verlenen de service en dienstverlening die van een taxibedrijf verwacht mag worden. Bent u toch niet helemaal tevreden neem dan contact op via deze website. Bent u wel helemaal tevreden vertel het anderen en like ons op facebook. Wij zien u graag in eén van onze taxi’s.

Taxi in Nijmegen en de regio

Overal in de regio Nijmegen en daarbuiten kunt u gebruik maken van de taxi’s van Euro Taxi Nijmegen. De taxi’s van Euro Taxi Nijmegen brengen u vanuit Nijmegen naar alle gebieden rondom Nijmegen zoals: Beuningen, Wijchen, Malden, Bemmel, Elst en Groesbeek. Eigenlijk rijden de euro taxi’s u door heel het land en ook naar de nationale en internationale luchthavens. Vraag naar de mogelijkheden via telefoonnummer 0624 848488. U kunt per telefoon of via internet een Euro Taxi bestellen. Kijk voor meer informatie en taxi tarieven verder op de website.

Airport Taxi

Op zoek naar taxi vervoer naar eèn van de vliegvelden. Euro Taxi Nijmegen brengt U graag. Reist u zakelijk of gaat u op vakantie, Voor beide bent u bij ons aan het juiste adres.  Geen gesleep met koffers en bagage, onze behulpzame chauffeurs helpen u vanaf de voordeur tot de taxi en naar de vertrekhal. Euro Taxi Nijmegen brengt u rechtstreeks naar Schiphol, airport Eindhoven, vliegveld Rotterdam, Weeze airport, Dusseldorf en Brussel. Ook voor de terugreis staat de taxi weer voor u klaar en staan wij op het afgeproken tijdstip op de luchthaven op u te wachten.

Taxi tarieven naar Weeze Airport

Binnen de stad rijden wij altijd met de taximeter. Voor vaste tarieven naar vliegveld Weeze moet je de taxi vooraf reserveren dit gaat eenvoudig via het formulier op deze website

Vraag naar het actietarief bij het bestellen van een taxi.

taximeter tarieven1 t/m 4 personen5 t/m 8 personen
Starttarief€ 4.02€ 8.17
Prijs per km€ 2,96€ 3,72
prijs per min€ 0,49€ 0,55
Wachttarief per uur€ 55.35€ 55.35